Contacts
Share
Add

PRI-NET UITLEG STAP VOOR STAP

NAAR INTRO PAGINA

Doelen

 • Je eigen complete netwerk in de PRI-NET app en online beschikbaar.
 • Je hoeft nooit meer fysieke kaartjes bij je te hebben.
 • Je hebt altijd meer contactgegevens van je contacten bij de hand.
 • Contactgegevens van je connecties zijn altijd up-to-date beschikbaar.
 • Contactgegevens altijd bereikbaar: veilig en op elk device.
 • Je bepaalt zelf welke gegevens je met ieder op zich deelt.

HOE DAN!!?

lees stap voor stap door:
START > download de app en registreer

Na registratie kom je meteen in je nieuwe PRI-NET contactenlijst. De lijst staat in de app letterlijk naast de contactenlijst uit je telefoon/device.

Wanneer je toegang verleend tot de contactenlijst uit je telefoon, dan kom je direct bekenden tegen die al aangemeld zijn op PRI-NET. Je ziet ze meteen in je PRI-NET contactenlijst. Je hebt de keuze om deze contacten te openen en hun openbare gegevens al te zien, te gebruiken of opslaan, maar je kunt ze ook verwijderen met de X of juist een verzoek sturen om te koppelen en zo je netwerk in PRI-NET opbouwen.

BEWERK JE EIGEN PROFIEL  zie 'EDIT'
Om alles uit PRI-NET te halen maak je eerst je eigen digitale kaartjes. Zakelijk en/of prive.
Je kunt persoonlijke informatie weergeven en je hebt de mogelijkheid om met logo's en plaatjes je kaartjes een mooie uitstraling te geven.
Je kunt maximaal 4 kaartjes maken. Wanneer je je eigen contact opent, dan staat bovenaan een EDIT button om je kaartjes te bewerken of te maken. Dit kan ook bij SETTINGS.

Als iedereen zijn eigen kaartjes UP-TO-DATE houdt, dan heeft iedereen de ideale informatiebron van (meer) contactgegevens van ieders eigen contacten.

Gebruik PRI-NET door kaartjes te delen

HEADER

1 > MENU
2 > CONTACTEN LIJST
3 > TOEVOEGEN
4 > DELEN
5 > BERICHTEN
6 > ON-LINE / OFF-LINE  STATUS

De grote kracht van PRI-NET is het altijd beschikbaar hebben van de visitekaartjes op je telefoon/tablet/computer. De app is voor 1 persoon al functioneel. Je kunt je kaartjes met iedereen delen door middel van mail, sms, link, QR-code en zelfs contactloos met NFC van telefoon naar telefoon of vanaf een geprepareerde NFC-tag naar telefoon.

Zo heeft iedereen de gegevens meteen digitaal. Het delen van visitekaartjes is dan ook heel makkelijk. DAT KAN met PRI-NET op verscheidene manieren statisch:

 • Met een andere PRI-NET gebruiker     (je verstuurt een huidige statische weergave van je kaartje naar een ander om op te slaan in zijn of haar PRI-NET contactenlijst)
 • Met een contactloze NFC-connectie     (vanaf Android telefoon of NFC tag kun je een PRI-NET kaartje of je account showen op een andere telefoon met NFC)
 • Via Social Media  (Facebook, Whatsapp, LinkedIN, Google +)
 • Door de QR-code te laten scannen door ontvangend persoon     (Iedereen heeft na aanmelden direct een eigen QR-code)
 • Per mail     (vanuit de app kun je een mooie huidige weergave per mail sturen met mogelijkheid om op te slaan of te connecten c.q. aanmelden)
 • Per sms     (je stuurt dan een link per sms naar het betreffende kaartje)
 • Per weblink     (je kunt je eigen weblink uit PRI-NET kopiëren)


TEST: Deel een kaartje met jezelf. Het deel/share icoontje vind je bovenaan in de app of rechts bovenaan bij je kaartje.
Naar PRI-NET contact (jezelf); per mail; per sms; open je QR-code en sla deze op; kopieer je eigen weblink.

Maar je kunt (nog mooier) dus ook je digitale kaartjes realtime delen:

 • Koppel met een ander binnen PRI-NET en deel (zelf te bepalen welke) je kaartje(s) live      (bij elke wijziging is dit realtime inzichtelijk voor jou contacten)
 • Met NFC; QR code en link kan men je real time kaartje(s) on-line bekijken welke jij op 'Public' hebt staan. Doe dit bijvoorbeeld met je zakelijke kaartje en hou je privé kaartje(s) Private.De ander ziet jouw digitale kaartje(s) die jij op public hebt staan en krijgt enkele keuzes welke in het groen naar voren komen.
Bovenaan: Download optie om de app te downloaden.
Onderaan: Connect in PRI-NET & Opslaan van Vcard op telefoon & Opslaan in PRI-NET

INSTRUCTIE VIDEO

Private Network

Met de app kun je, waar en wanneer je maar wilt, je digitale (business)kaartjes delen. Met iedereen en met elk apparaat/device (smartphone, tablet, PC). Dit is al functioneel voor jou alleen.

MEERWAARDE 'Private Network'
Je kunt naast het delen van digitale informatie je eigen zakelijke en prive-netwerk opbouwen door connecties te maken. Zo kun je real time kaartjes delen met contacten die jij wil en je hebt de controle over welke gegevens je met een ieder op zich deelt.

Met PRI-NET heb je een up-to-date informatiebron van contactgegevens, letterlijk naast je eigen statische telefoonboek op je device.

Het netwerk is alleen voor jou inzichtelijk en niemand anders, hierin onderscheidt PRI-NET zich van de bekende Social Media. Daarmee is PRI-NET de enige complete app op dit gebied.

BREID JE NETWERK UIT

Bouw net als bij Social Media jouw eigen netwerk binnen PRI-NET uit.
Jij bepaalt uiteraard met wie je daadwerkelijk koppelt en wat je per persoon qua informatie van jezelf deelt. Je hoeft niet met jan en alleman te connecten, zoals vaak gebeurt bij de Social Media.

Zo kun je in 1 tool/app je prive en zakelijke netwerk opbouwen. JE BENT ZELF IN CONTROLE

BEPAAL ZELF:
Of je een specifiek kaartje statisch deelt
Of je met iemand koppelt
Tot welke kaartjes je per persoon toegang geeft
Welke kaartjes je in het algemeen openbaar zet (bijvoorbeeld alleen je businesskaartje)

ZICHTBAARHEID

Bij het bewerken van je eigen kaartjes heb je de optie om je account 'Public' of 'Private' in te stellen. De instellingen staan standaard op Public, zodat je deze keuze ook nog eens per kaartje hebt. Privé kaartjes staan standaard op Private.
Public account:

 • Je account kan worden gevonden door anderen. Dan zien ze alleen je foto(klein), naam, werk en woonplaats.
 • Je hebt de keuzemogelijkheid Public / Private ook per kaartje.
 • Je kunt handig gebruik maken bij het delen van een QR-code, NFC en weblink. Bij de instelling Private werken deze functies niet.
 • Iedereen kan een visite kaartje statisch naar je sturen. Dan kun je zo'n kaartje opslaan als je dat wilt.


Private account:

 • Je account is voor niemand zichtbaar en je kunt dan ook niet uitgenodigd worden om een connectie aan te gaan. Het is alleen mogelijk contact te maken met andere PRI-NET members die wel Public staan.
 • Je kunt geen gebruik maken van de deel functionaliteiten weblink, QR-code en contactloos NFC om direct je account of kaartje te showen.
 • Alleen je connecties kunnen kaartjes met je delen of toesturen.


ADVIES: Zet je account op PUBLIC. Hou je privé kaartjes PRIVATE en zo wenselijk je zakelijke kaartjes PUBLIC om de functionaliteiten optimaal te benutten.
Dit is ook standaard dusdanig ingesteld.

Public kaartje:

 • Je kunt handig gebruik maken bij het delen van een QR-code, NFC en weblink. Bij de instelling 'Private' werken deze functies niet.
 • Je kaartje zal direct zichtbaar zijn voor diegene die de QR-code, NFC of weblink gebruikt.
 • Deze gegevens zijn niet beveiligd en kunnen gevonden worden door buitenstaanders.


Private kaartje:

 • Deze gegevens worden pas zichtbaar voor connecties binnen PRI-NET, waarvan jij hebt aangegeven dat zij deze live mogen zien.
 • Deze gegevens zijn beveiligd door middel van encryptie. Hier kan niemand bijkomen zonder jouw toestemming.


DELEN met NFC CONTACTLOOS

NFC overdracht met ANDROID (in de toekomst ook IPhone 6 & 7 & 8)

Iedereen in Nederland is wel bekend met contactloos pinnen. Dat kan tegenwoordig ook al met je (Android) telefoon.
PRI-NET maakt gebruik van deze functie om van telefoon naar telefoon gegevens te versturen. Jij kunt contactloos je digitale kaartje showen op de (Android) telefoon van ieder ander.

Open de deel functie bovenaan de app of bij je eigen kaartje. Het kaartje dient wel op Public te staan. Zie het volgende stukje over 'zichtbaarheid'.
Wanneer je een Android telefoon hebt, dan kun je de button "Share by NFC" aanklikken. Vraag de ander zijn/haar telefoon aan te zetten en houdt vervolgens de telefoons met de ruggen tegen elkaar aan. Druk nog één maal ter bevestiging op je eigen scherm en je kaartje wordt getoond op de andere telefoon.

De ander ziet jouw digitale kaartje(s) en krijgt enkele keuzes welke in het groen naar voren komen.
Bovenaan: Download optie om de app te downloaden.
Onderaan: Connect in PRI-NET & Opslaan van Vcard op telefoon & Opslaan in PRI-NET

ANDROID NFC CONTACTLOOS